Kosten besparen op uw bedrijfsverhuizing?

Vraag offertes aan en vergelijk zakelijke verhuizers!

Stappen plan bedrijfsverhuizing

  
direct offertes aanvragen

Zoals eerder aangegeven, een succesvolle verhuizing van uw bedrijf staat of valt met een goede voorbereiding. Hierbij een handig stappenplan met tips.

1. De voorbereiding: Maak een draaiboek
Stel een duidelijk en gedetailleerd draaiboek op met een duidelijke planning in fases. Zo voorkom je onduidelijkheden en verklein je de kans op vertraging. Het is ook aan te raden om een coördinator aan te stellen. Dan heb je 1 vast aanspreekpunt. Het is heel belangrijk dat iedereen weet wat te doen en wanneer.

Wat hoort er zoal in het draaiboek te staan?

  • Datum verhuizing
  • Wat er wanneer moet gebeuren en door wie
  • Te regelen voorzieningen, zoals telefonie, internet, verzekeringen, adreswijzgingen, elektra etc.

2. Het juiste verhuisbedrijf kiezen
De tarieven, diensten en geboden service lopen in de regel nogal uiteen bij verhuisbedrijven. Bij de selectie van een verhuizer is het raadzaam om offertes bij meerdere bedrijven aan te vragen. Op die manier kan je goed vergelijken en een goed overwogen keuze maken. Vergeet niet dat de prijs niet alles zegt. Kijk goed naar wat er voor een bepaalde prijs wordt aangeboden. Makkelijk en snel meerdere verhuizers vergelijken kan via zakelijk-verhuizen.nl

checklist

3. De verhuizing zelf
Alles tot in de puntjes voorbereid en geregeld? Dan komt het op de uitvoering van de verhuizing aan. Het valt aan te raden om hiervoor een ervaren verhuisbedrijf in dienst te nemen. Via Bedrijfsverhuizen.nl kunt u makkelijk verhuisbedrijven vinden die gespecialiseerd zijn in bedrijfsverhuizingen.

4. Na de verhuizing
Bent u eenmaal verhuist? Dan moet er nog een hoop gebeuren. Uitpakken, demonteren van meubilair, inrichten van werkplekken, noem maar op. Voor een goed verloop is het aan te raden ook dit onderdeel gedetailleerd in uw draaiboek op te nemen. Werkzaamheden zoals uitpakken en demonteren kunt u overigens ook aan het verhuisbedrijf uitbesteden. Hier zijn uiteraard wel exta kosten aan verbonden.

 

Ervaringen van andere bezoekers

Laat de bedrijfsverhuizing maar beginnen
"Goede voorbereiding is het halve werk. Fijn om deze stappenplan door te lezen. Laat de bedrijfsverhuizing maar beginnen."
Toegevoegd: U. Maesen uit Arnhem (13-06-2011)
Waardering: 10/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

 

Meer informatie?

De website zakelijk-verhuizen.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van verhuisbedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij "veelgestelde vragen".

Lees onderstaand meer over:

 

Bent u een zakelijk verhuizer?

Meld u aan en ontvang vandaag nog aanvragen van klanten bij uit uw regio!

Vind direct nieuwe klanten

direct offertes aanvragen